Home   neraboti.com     "Валикомерс" - Информационен портал

Излекувай душата си!
Орлин Баев - Хипноза и Невро Лингвистично Програмиране

Рак на белия дроб - уроци, изводи, излекуване и дългосрочно оцеляване

Когнитивно поведенческа психотерапия

Библиотерапия

Добрият психотерапевт

Йога нидра и използването на биологична обратна връзка ( Биофийдбек )

Орлин Баев - http://orlin.bravehost.com/
Лични страници - http://orlinbaev.blogspot.com/


Хипноза, НЛП, Медитация и Осъзнато сънуване
.
Група - Master Mind - Ефективна Комуникация - водещ Орлин Баев

.
Всяка с ряда, от 19-21ч.,
ул. Коломан 1, комплекс "Славия", под хотел "Шампион", административна сграда на комплекс "Славия", ет.2, кабинет 302
 
 Хипнотични алгоритми на самоувереността

Приложените в текста по-долу хипнотични сесии са фокусирани в разгръщането на автентичната ти самоувереност. Забележи, не толкова или поне не само създаване или изграждане на такава, колкото осъзнаване на вече наличната самоувереност, идваща от дълбините ти!

 Йога на съня (хипнотични сесии). Правени са спонтанно, интуитивно и на мига, според темата и нуждите на присъстващите в залата. В сесиите са вложени похвати от хипнотерапията, невро лингвистичното програмиране, медитативните и съзерцателни школи от изтока, както и опита и самата личност на водещия. Могат да бъдат добро помощно средство в пътя на личностовото развитие и самопознание, както и чудесно допълнение при терапията на тревожни р-ва, водена от психотерапевт. Слушат се удобно легнал или седнал, в състояние на релаксация, хипнотичен и медитативен транс. Редовната практика на йога на съня води до съзнателно привеждане на мозъчните вълни до алфа, тета и делта, при фокусирана будна съзнателност, което позволява дълбинна работа по препрограмиране на паметови следи, целеполагане, трансформация на тревожност в мотивирана смелост, развиване на вибрантна жизнеутвърждаваща радост и спокойствие и качествено цялостно разширяване на себепознанието.
Ползването им по време на шофиране, работа с машини, както и от хора с психотична симпоматика е забранено.
  Първа страница сесии ЙОГА НИДРА 2  
  Страница; 1. 2. следваща >>>
Дата Сесия Архив за изтегляне Кратко описание на сесия
12.03.2017
Йога нидра 30.mp3 yoga nidra 30.rar
 Йога нидра 30: Силен живот (24 мин.)
Ароматът на билки, който води в съня; Разширение на съзнанието до потенциала и подсъзнанието; Превръщане на частиците в енергия и енергията на мислите, чувствата и усещанията в завихрящо потъване по сънната пързалка към подсъзнанието, все по-навътре в съня; Ангелска терапия; Психичните функции на телесните зони, органи и центрове, свързани с мандалата на ценностите, във все по-дълбоката, естествена самоувереност; Имало едно време едно момиченце... - работа с хистеричните вторични печалби. Адаптивни психични и социални модели; Смирение на ума в тихото доверие и приемане на потенциала, прегръщащ страховете - спокойна самоувереност. Прегръдката на Вселената; Приемащо отношение към симптомите, насочващо към уроците по смелост, към които те водят; Преливане импулсите на старите, в новите неврални пътечки, провеждащи любящата, смела реализация на творчеството в живота; Силен живот!
12.03.2017
Йога нидра 31.mp3 yoga nidra 31.rar
 Йога нидра 31: Социална самоувереност (27 мин.)
Завъртане, стапяне и изчезване на мислите, чувствата и напреженията, докато слизаш надолу по тази стълба, все по-дълбоко в съня; Релаксиращо изчезване на тялото - потъване в заспиването: сомнолентност и хипотаксия; Доверие в естественото състояние на все по-дълбоко отпускане в състоянието на самоуверен транс; Ментално енергиен конструктор - дизайн на себе си като човек, който автентично се обича и си вярва; Филмът на страховете - визуално кинестетична дисоциация и преработка. Шутът на маладаптивните стари модели...; Кашлицата на стария модел на палячото - заливане с усмивката на любовта, погалване с ангелските криле на финия заряд от мотивация за промяна; Интуитивна работа със страха - любящо, релаксирано приемане - разтапянето и ползването му като гориво на самоуверената социална комуникация; Осъзнаване разликата между мислите и реалността. Фино когнитивно реструктуриране, до медитативно пропускане на мислите; Направа на собствени аудио и видео записи, като инструмент за себеприемащо себедоверие; Виж самоувереното си аз, чуй самоуверения си глас, почувствай самоуверените си усещания в тази прогресия на бъдещето ти; Наводняване и поведенчески експерименти - преработка на социалния страх до социална самоувереност във все по-близкото ти бъдеще, което твориш сега и във всяко следващо сега; Радостното желание и способност да говориш, да бъдеш чут, видян и вдъхновяващ със самоуверената си харизма; Самоуверена социална комуникация в ежедневието ти!
12.03.2017
Йога нидра 32.mp3 yoga nidra 32.rar
 Йога нидра 32: Кашлящи трудности - да живееш дизайна си и преодоляваш
с любов (29 мин.)

Съдействащо на намерението в гласа ми твое намерение за здраво преодоляване. Доверие в собственото очакване за потъване в хипнотичен транс. Влизане в ролята на човек в транс, водещо до реално потъване в транса. Заучаване и с лекота влизане в ресурсното състояние на транс, свързващо със свръхсъзнателния потенциал и подсъзнателните наличности; Ръце от светлина - погалващо отпускане; Навътре, през слоевете от външно съзнание, към вътрешна реалност; Кашлицата, осветляваща търканията между мъжкото и женското в теб и с външния партньор; Моят глас и твоето намерение за любяща промяна - по пътеката към намиране на Себе си, през посрещането драконите на страховете, до замъка на самоувереното собствено присъствие. Героите и принцесите в теб; Смирена молитва, сливаща с автентичната самоувереност, там където нагонът се слива с любовта; Осъзнаване ключалките и ключовете, през вратите на преходностите, до Себе си; Средоточието на любовта в живота ти - тук, сега, отвъд висше и нисше, отвъд постигане и провал, сега, в този момент, точно сега и тук, във всеки житейски миг; Благославяне на хората, земята, чувстващите същества - провеждане на любовта. Твоят глас - благославящ глас; Ядрото на любовта - отвъд всичко е централността на любовта; Господи, да бъде твоята воля; Телесните съзнателни центрове - синхронизация; Мъжко и женско - отвън и отвътре; Кашлицата на старото - изплуване и виждане на нужното за разрешаване; Преминаване през трудностите с помощта на любовта; Живот от любов!

15.03.2017
Йога нидра 33.mp3 yoga nidra 33.rar
 Йога нидра 33: Лекуване на родова програма и привличане на партньор (42 мин.)
Лекуване на жената и женското в теб. Жена, която живее женствено социално, тъй като анимусът ?, духът ? отвътре е спокоен, мъдър и силен; Лекуване на родовата програма за обида и недоверие към мъжете; Себезаявяване, прошка, промяна. Прости ми, прощавам ти!; Разтваряне на програмата. Пренаписване на родовите и автобиографични спомени - епигенетика на дело; Дълбоко себедоверие. Хармонизация на полярностите - женствена жена отвън, силен дух отвътре; Привличане на мъжествен, силен и успешен мъж в живота ти!
15.03.2017
Йога нидра 34.mp3 yoga nidra 34.rar
 Йога нидра 34: Погледът на шамана (56 мин.)
Двойно водене: Орлин Баев и Стефан Греков; Интензивно дишане (15 мин.) - правенето му е препоръчително единствено при богата практика с йога и психотерапевтични дишания, както и опит в работата по характеровата си хармонизация; Шаманско пътуване в горната и долна земя. Сприятеляване с животното на силата и ангелското присъствие на свръхсъзнанието; Пътуване през шамански тунел до паралелни реалности, минало, бъдеще, пространство на безброй варианти; Лекуване на миналото, силен живот в настоящето, красиво бъдеще; Времева линия, екраните на миналото и бъдещето, преработка и преобразуване; Заявяване и приемане. Приемане и себезаявяване. Детето на любовта и погледът на шамана. Силен, смел, от сърце и душа живот!
 
Йога нидра 35.mp3 yoga nidra 35.rar
 Йога нидра 35: Ти, чародейният оратор (39 мин.)
Сесия, фокусирана върху преработка на страховете от публично говорене, до удоволствие и вдъхновена радост от вълшебството на речевата, публична изява.Работа с пренареждане на автобиографичните паметови следи; НЛП технологии: визуално кинестетична дисоциация, пренос и замах; Милтън Ериксонова, "майчина", мека хипнотерапия; Бащина, класическа хипнотична, директивна работа по самоувереното, харизматично присъствие и говорене; Молитвата, разтапяща старото и съграждаща новото, с ингредиентите си на учене, смирено доверие, благодарност и обич; Метафора, аналогия - хипнотична приказка на школата по вълшебна себеизява, в магичната гора на живота - нови слънчеви пътечки на самоуверена радост, нови себеуверени невронни пътечки; Ти, харизматичен оратор!
30.03.2017
Йога нидра 36.mp3 yoga nidra 36.rar
 Йога нидра 36: Социално - поведенчески експерименти - социална самоувереност (32 мин.)
Релаксация в трансово състяние; Фино, медитативно когнитивно реструктуриране; Хипнотична работа с паметовите следи, с когнитивните схеми; Промяна на биохимията чрез една различна ментално емоционална реакция при социални ситуации; Предизвикателства, експлициращи и десензитизиращи страховете ти - социално-поведенчески експерименти; Непреклонно намерение за социална самоувереност, сляло се с този глас - моят глас ще бъде с теб!; Отпускане на невротичния контрол и скачане в страха - намиране на естественото самообладание; Залагане и поливане семената, кълновете, все по-устойчивите стъбла на новите модели; Хербицидът на любовта, заливащ старите модели; По пътечката на самоувереното вдъхновение - подхранване на самоувереността в ежедневието; Господи, да бъде волята Ти в живота ми; Слънцето на силния, творчески, интензивен живот;
 
Йога нидра 37.mp3 yoga nidra 37.rar
 Йога нидра 37: Ревностна самоувереност (36 мин.)
Разтваряне на ревността: работа със страха зад външната, ревностна агресия; Базисни харатерови програми - преобразуване; Молитва и благодарност; Метафорична визуална работа; Самоувереност - да бъде Волята Божия в живота ми!
 
Йога нидра 38.mp3 yoga nidra 38.rar
 Йога нидра 38: Вълшебна приказка за прошката (59 мин.)
Двойно спонтанно-интуитивно и взаимодопълващо се водене: Орлин Баев и Стефан Греков; Санкалпа (възнамеряване): Прошка!; Вълшебна приказка за пътя на прошката: пътеката по себеопознаване, себезаявяване, дълбоко и цялостно освобождаване на любящото приемане на прошката. Животът на Мая! Прошка като състояние на съзнанието в ежедневието.
 
Йога нидра 39.mp3 yoga nidra 39.rar
  Йога нидра 39: Приземен Смисъл (48 мин.)
Водено интензивно дишане 27 мин.; Релаксация на тялото, ума и емоционалността; Вчувстване в дизайна си; Потъване в това сънно дишане, навътре в сакралното пространство на смисъла; Въпросът чудо; Потокът на смисъла; Естествено заливане на старите маладаптивни програми с преливащия смисъл - страховете, гориво на любящия смисъл; Хоротропница със страховете, водени от заливащия ги смисъл; Господи, Исусе Христе, Сине Божий, помилуй мя!; Мистичното приземяване на приземена духовност, в най-малките неща - да бъде Волята Божия в живота ми; Живот по смисъла, сега и във всяко едно сега, в ежедневието ти.
     

Програми за слушане на MP3 аудио файлова за Wondows XP - само ако имате проблеми със слушането на сесиите
MS Windows Media Player 10 - download - за предпочитане, инсталира се много лесно и работи добре
MS Windows Media Player 11 - download - /проверява за валидност на Windows XP/
WINAMP Media Player 5.621 - download -   инсталация, настройки и работа с програмата    /тук за най-новата версия/
VideoLAN - линк към сайта
Други полезни програми от www.neraboti.com
WinRAR  - download - програма за архивиране и разархивирае на файлове инсталация и инструкции за работа
Audio Recorder Deluxe v2.2 - download
Free Audio Recorder - download

www.neraboti.com - Сервиз за компютри, лаптоп, ноутбук, нетбук, LCD/CRT монитори 
За контакти, забележки и въпроси по сайта -
Валентин Василе Tel.: 02 / 868 71 78 - GSM.: 0898 40 65 57 - Mail: vassilev55@gmail.com