Сервиз за компютри, лаптопи и монитори. Сервиз за компютърна и офис техника Валикомерс - Информационен портал
Начална страница
Услуги и цени
Абонамент
Локална мрежа
Резервни части
Адрес
Контакти
ВАЛИКОМЕРС ЕООД
София, Дианабад бл.60 вх. Г
Местоположение виж на картата
Валикомерс инфо ...
Speed test ...
Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 
            Каталог за полезни безплатни програми.
Dowloads: Кратко описание:
AdwCleaner AdwCleaner е програма, която открива и премахва от вашият компютър рекламен и нежелан софтуер. Използвайки AdwCleaner лесно ще се отървете от много от тези видове програми и така ще подобрите вашето преживяване докато използвате компютър си и сърфирате в Интернет.
ComboFix ComboFix е програма, която ще ви помогне да претърсите целия компютъра за евентуални заплахи, шпионски програми, хакерски програми, рууткити и опасни процеси и да ги премахнете безопасно. Програмата не си пречи със защитаваща в реално време антивирусна програма, но все пак е предназначена за използване от напреднали потребители.
Официален сайт: ComboFix
Свалете от (4.28 MB ) тук: http://www.bleepingcomputer.com/combofix/
Junkware Removal Tool Junkware Removal Tool е защитна програма, която търси и премахва общ рекламен софтуер, ленти с инструменти и потенциално нежелани програми (PUPs) от вашия компютър. Обикновена тактика сред издателите на безплатни програми е да предлагат своите продукти безплатно, но да ги обединяват с PUPs, за да печелят приходи. Този инструмент ще ви помогне да премахнете тези видове програми.
Ad-Aware Free Ad-Aware предлага защита от: data-mining, aggressive advertising, Trojans, dialers, malware, browser hijackers и tracking components. Програмата ще ви помогне да сканирате стационарни и преносими устройства, оперативната памет и регистратурата на Windows, да засечете познати и непознати варианти на зловреден код чрез технологията Code Sequence Identification,да премахнете агресивни шпионски софтуер и зловредно съдържание, да се възползвате напълно от наличната поддръжка на изолирана зона (quarantine), да складирате информацията от проведени сканирания и за премахнат зловреден код в log файл и още много други неща.
CCleaner CCleaner (Crap Cleaner) е безплатен инструмент за системна оптимизация, който изтрива непотребните и временни файлове от Вашата система, в резултат на което тя ще зарежда по-бързо и ефективно и ще се освободи повече свободно място на харддиска. И най-хубавото нещо е, че тя е бърза! (зарежда за секунда) и е безплатна.
ESET Online Scanner ESET Online Scanner - Открийте и премахнете зловреден код на вашето PC с мощния и лесен за използване инструмент, който използва сканиращата технология ThreatSense® и дефиниции като при ESET Smart Security и ESET NOD32 Antivirus — само използвайки браузъра ви.
Официален сайт: http://www.eset.com/bg/
Microsoft Security Essentials Използвайте Microsoft Security Essentials, за да защитите компютъра си от вируси, шпиониращ софтуер и други видове злонамерен софтуер. Това приложение предоставя защита в реално време за компютри за дома или малки фирми.
Microsoft Security Essentials WinXP3.rar
SUPERAntiSpyware

SUPERAntiSpyware - е напълно безплатна програма, която засича и премахва хиляди Spyware, Adware, Malware, Trojans, KeyLoggers, Dialers, Hi-Jackers и червейчета. Една защитна програма, която не се справя само с лесните, но с всички вредители, проникнали в системата ви. Има и опция за поправяне на повредени редове в регистрите.
Повече за SUPER Anti Spyware можете да научите от тази статия : www.kaldata.com
FreePrimoPDF FreePrimoPDF - е напълно безплатна програма,с която може те да превърнете MS WORD документ в PDF формат.
Kак се инсталира тук: www.kaksepravi.com
Работа с програмата тук: www.kaksepravi.com
Rufus Rufus е програма за форматиране и създаване на зареждащи флаш-стикове, USB ключове и карти памет, работеща под управлението на ОС Windows XP или по-нова. Въпреки малките си размери Rufus предоставя всичко необходимо за създаването на инсталационен флаш-стик със зареждащ ISO образ с различни операционни системи или микропрограми за DOS. Rufus форматира и проверява за неработещи клетки в USB стиковете значително по-бързо от своите аналози.
TeamViewer TeamViewer е лесна за използване програма, с която се осъществява дистанционно управление на компютри, съвместна работна площ и размяна на файлове.
Kак се инсталира тук: www.kaldata.com
TeamViewer 3.5.exe - portable
Chrome Remote Desktop Приложение за отдалечен работен плот на Chrome
Отдалеченият работен плот на Chrome ви позволява да осъществите отдалечен достъп от един компютър до друг през интернет. Например с помощта на приложението може да получите сигурен достъп до файловете или приложенията си от друг компютър. Или можете да дадете на приятел временен достъп до работния ви плот, за да ви помогне да решите проблем с компютъра
Можете да изтеглите и инсталирате допълнителни езици, за да виждате менютата, диалоговите прозорци и другите елементи на потребителския интерфейс на предпочитания от вас език.
   

Printer driver Lexmark E321
Printer driver Infoprint 1312
Сервиз Валикомерс ЕООД
Сервиз за лаптопи от всички марки и модели, бързи, качествени и евтини ремонти на компютъри, лаптопи, ноутбук, нетбук, таблети, LCD монитори, TFT монитори, CRT монитори, гаранция. Подмяна и ремонт на модули, дънни платки, панти, LCD матрици, HDD, DVD.
Тел.: 02 / 868 71 78 - GSM: 0893 57 47 61
Работно време: Понеделник - Петък от 9.00 до 19.00 часа.
Адрес: София, ж.к. Дианабад, бул. Г.М.Димитров 54, бл.60, вх.Г, офис 34